Ratsastuslegginsit

Uhipilla on useita mukavia ja joustavia legginsejä, joissa kaikissa on hieman erilaisia ominaisuuksia ja hienouksia. Yritämme opastaa sinua, jotta voit tilata sinulle parhaiten sopivat tuotteet. Kaikille legginseillemme on yhteistä se, että ne ovat neljään suuntaan joustavia, myötäileviä ja uskomattoman mukavia käyttää.

Riippumatta siitä, minkä tai mitkä legginsimme valitset, niistä tulee nopeasti paljon käytössä oleva suosikkivaate vaatekaappiisi.

Riding Tights 528 Brown Khaki Blue.jpg

Riding Tights 528 Raisin Brown, Vintage Khaki, Stormy Sea Blue

Riding tights 528

Jos haluat, että ratsastuslegginseissäsi on hieman korkeampi vyötärö, sinun kannattaa tutustua tarkemmin 528-malliimme. Tässä mallissa on myös tilavat, vetoketjuttomat taskut molemmissa reisissä, jotka sijaitsevat täydellisissä paikoissa parhaan mukavuuden ja käytettävyyden takaamiseksi, kun haluat pitää matkapuhelimen mukanasi ratsastaessasi tai tallissa. Nämä legginsit on pinnoitettu kokonaan U-silikonipainatuksella, mikä takaa hyvän vakauden satulassa.  (Saatavilla myös juniorikokoina.)

Riding Tights 528 Graphite Funktion Mobil 2.jpg

Riding Tight 528 Blue Graphite

Riding tights 528 Graphite (2).jpg

Riding Tight 528 Blue Graphite

tights_navy_socks_1.jpg

Riding tights 501 Uhip Navy

Riding tights 501

Toinen vaihtoehto on 501-mallimme, jossa on hieman matalampi vyötärö kuin 528:ssa. Tässä mallissa on kaksi vetoketjullista taskua edessä ja kaksi hieman pienempää matkapuhelintaskua vyötärönauhassa housujen sisäpuolella. Brown- ja khaki-värisissä legginseissä on U-silikonipainatus, ja jos ostat navy- tai graphite-värivaihtoehdon, painatus koostuu pienemmistä pisteistä, joissa on hieman kevyempi pito. (Saatavana myös juniorikokoina.)

tights_20.jpg

Riding Tights 501 Vintage Khaki

tights_21.jpg

Riding Tights 501 Vintage Khaki

tights_22.jpg

Riding Tights 501 Vintage Khaki

Casual Tights Funktion Mobil Hund.jpg

Riding Tights 529 Blue Graphite

Riding Tights 529

Jos etsit legginsejä, joissa ei ole silikonipainatusta, voit valita teknisestä materiaalista valmistetut Riding Tights 529 -legginsimme. Niissä on täsmälleen samat ominaisuudet kuin yllä mainitussa 528:ssa, mutta ilman pinnoitetta. Suositut ja mukavat Riding Tights 529 -housut toimivat täydellisesti monissa eri yhteyksissä, kuten tallissa, ratsastettaessa ja kuntosalilla. 

winter_ridingtights_black_1.jpg

Riding Tights 517 Blue Graphite

Riding Tights 517

Jos tarvitset hieman lämpimämmät ratsastushousut vuoden kylmien kuukausien ajaksi, Riding Tights 517 -housumme ovat hyvä valinta. Nämä legginsit ovat hieman paksumpaa kangasta ja niissä on harjattu sisäpuoli, joka lämmittää jalkojasi kylminä päivinä. Riding Tights 517 -legginsimme ovat saatavilla puolipinnoitettuna ja niissä on korkea vyötärö sekä käytännölliset vetoketjulliset taskut reisissä.

winter_tights_blue_44.jpg

Riding Tights 517 Stormy Weather Blue

winter_tights_blue_42.jpg

Riding Tights 517 Stormy Weather Blue

winter_tights_blue_40.jpg

Riding Tights 517 Stormy Weather Blue