Innovatiiviset tuotteet helpottavat elämää ulkoaktiviteeteissa

Kaikki jotka kuuluvat Uhip teamiin ovat tavalla tai toisella tekemisissä hevosten tai muiden ulkoaktivieettien kanssa. Kaikki meidän tuotteemme pohjautuvat myöskin jonkun meistä havaitsemaan puutteeseen ulkovaatteissamme – joskus puute on ollut itse vaatteen mallissa, materiaalissa tai olemme yksinkertaisesti kaivanneet jotain lisäosaa vaatteeseen. Useimmat tuotteemme ovat nähneet päivänvalon silloin kun ne ovat esitelty messuilla, esimerkiksi ratsatushameen, ratsastusjakun ja pitkän kapan esittely. Uhip on ollut myös ensimmäinen markkinoilla esitellessä villavälikerrastot hevosihmisille.

Ratsastajan lämpöhame

365_jacket_skirt_navy_funktion_5.jpg

Lämpöhame on mukautettu ratsastajille ja kaikille tallilla oleskeleville. Kätevä ja käytännöllinen vaihtoehto ylisuurille ja kömpelöille toppahousuille.

Pitkä ratsastustakki

trench_long_coat_navy_11.jpg

Olemme suunnitelleet polviin ulottuvan pitkän, myötäilevän ratsastustakin innovatiivisilla yksityiskohdilla.

Erikoissuunnitellut ratsastustakit

365_jacket_navy.jpg

Ratsastustakkeja on saatavana eri lämpötiloihin kaikkina vuodenaikoina, sekä ratsastukseen että kaikkiin tallitöihin.

Kekseliäät hihansuut

Useimmat valmistamistamme takeista ja paidoista on varustettu taitettavilla hihansuilla, jotka voi näppärästi taittaa alas ja saada näin erinomainen ranteen- ja kädenlämmitin. Hihansuut on varustettu peukalo- ja pikkusormiaukolla, jolloin saat tarvittaessa ”vapaat kädet”. Malli on erikoisräätälöity ja sen tavoitteena on vastata eri urheilulajien, kuten ratsastuksen, pyöräilyn ja golfin, välttämättömään tarpeeseen suojata kädet ohuilla hanskoilla. Käyttäessäsi mallistomme vaatteita voit keskittyä siihen mitä teet eikä sinun tarvitse murehtia jäätyneitä sormia.

Ärmslut_300x200.jpg

Ärmslut_uppvikt_knappar_300x200.jpg

Ärmslut_uppvikt_300x200.jpg

Ärmslut_nedfälld_i_ficka_1200x799.jpg

Ärmslut_trench_nedfälld_300x200.jpg

Ärmslut_trench_uppfälld_300x200.jpg

Tilava huppu

Kaikissa takeissamme on huput, jotka ovat kooltaan niin suuria, että voit helposti vetää sen ratsastuskypärän päälle. Jos pidät enemmän huputtomasta takista, huppu on helposti irrotettavissa,  koska sen on kiinnitetty neppareilla.

3in1_coat_navy_13.jpg

Kaksisuuntaiset vetoketjut, korkea takahalkio ja joustavat ”jalkanauhat’

Edessä kaksisuuntaiset vetoketjut, takana korkea halkio joko neppareilla tai vetoketjulla varustettuna ja ”jalkanauhat”, jotka on kiinnitetty takin/hameen sisävuoriin – nämä ovat välttämättömiä ominaisuuksia silloin, kun elät aktiivista ulkoihmisen elämää.

Kaksisuuntainen vetoketju

Kaksisuunatainen vetoketju antaa sinulle mahdollisuuden säätää vaatteen joustavuutta. Avaa vetoketjua hiukan alareunasta, kun nouset satulaan tai polkupyörän selkään.

Kjol_dragkedja_arcticsport_navy_1557x961.jpg

Kaksisuuntainen vetoketju

Kaksisuunatainen vetoketju antaa sinulle mahdollisuuden säätää vaatteen joustavuutta. Avaa vetoketjua hiukan alareunasta, kun nouset satulaan tai polkupyörän selkään.

Korkea leikkaus/halkio vuorilla tai vetoketjulla

Uhip-takkien ja Uhip-hameiden takapuolella on korkea leikkaus joko neppareilla tai vetoketjulla varustettuna. Nämä ominaisuudet takaavat vaatteen, joka sopeutuu tarpeisiisi joka tilanteessa.

nordic_coat_navy_ebba_nilsson_1.jpg

Takki satulassa

Parkas-i-sadeln_600x400.jpg

Parka/keskipitkä takki satulassa

365_jacket_skirt_navy_funktion_5.jpg

Hame satulassa

Sprund-600x400.jpg

Avoin, avattu halkio

365_skirt_navy_funktion_1.jpg

Uhipin joustavat jalkahihnat sisäpuolella painonapein pitävät vaatteen paikoillaan

Materiaalivalinnat

Olemme valinneet materiaalit, jotka täyttävät asiakkaidemme odotukset lämmöstä, mukavuudesta ja ilmanvaihdosta aktiviteettien aikana. Vaatteemme on eristetty hyvin hengittävällä synteettisellä untuvalla, joka lämmittää myös kastuessaan sekä kuivuu hetkessä.

Lisätietoa materiaaleistamme.