Ulrika Falkman

Founder and CEO

Uhipin U ja yrittäjä sormenpäitään myöten. Kaikki alkoi Ulrikasta, kun hän perusti Uhipin vuonna 2011. Ulrika pyrkii tekemään vaikeista asioista yksinkertaisia, ja hänen aivonsa toimivat vähän popcornkoneen tavoin: paljon toimintaa, jossa tasaisin väliajoin poksahtelee uusia ideoita. Hän on tehnyt aiemmin uraa finanssipuolella johtavissa asemissa markkinoinnin ja projektijohtamisen osa-alueilla.

Vapaa-aika kuluu perheen kanssa, johon sisältyy myös labradorinnoutaja Nixton ja poni Ryan.

Anna Ellmarker

Sales and business development

Anna on ollut Ulrikan jälkeen toiseksi kauimmin Uhipilla. Anna on tekijä, joka näkee mahdollisuuksia kaikkialla ja on vakuuttunut siitä, että jokainen este voidaan ylittää. Hän on kiinnostunut siitä, mitä mieltä Uhipin asiakkaat ovat, ja omaksuu suurella innolla kaikkea, mitä voi oppia kentällä. Anna on mestari pitämään yhteyttä jälleenmyyjiin ja yhteistyökumppaneihin sekä ajattelemaan luovasti. Hän on ainoa, joka ei pidä päämajaansa Täbyssä vaan on sen sijaan Göteborgissa.

Elin Westergård

Design & Product Manager

Elin on kärsivällinen ja huolellinen ja hänen intohimonaan on löytää täydellinen lopputulos vaatteen muodon ja toiminnallisuuden välillä. Alun aivoriihestä aina valmiiseen tuotteeseen asti Elin varmistaa, että fiksuista ratkaisuista tulee todellisuutta teknisissä vaatteissamme. Hänellä on vankka kokemus tekstiilialalta ja monen vuoden kokemus tuotekehityksestä.

Elin on aiemmin ollut harrastajaratsastaja, mutta nykyisin vapaa-aika menee koirakoulutukseen. Hän rakastaa luontoa ja asuu talossa metsässä yhdessä poikansa ja koiransa kanssa.

Martina Rosendahl

E-commerce specialist

Martina on hyvin organisoitunut ja hän on selvillä kaikista yksityiskohdista ja seuraa verkkokaupan viimeisintä kehitystä, jotta sinä vierailijana saisit hyvän kokemuksen selatessasi Uhipin verkkosivustoa. Hän on työskennellyt verkon ja viestinnän parissa useamman vuoden ajan ja hänellä on laaja kokemus prosessikehityksestä, mikä sopii hyvin hänen työhönsä Uhipilla.

Martina on todellinen koiraihminen ja harjoittelee ja kilpailee niin usein kuin ehtii, erityisesti agilityssä. Kiinnostus hevosiin on ollut mukana lapsesta asti ja ne olivat suuri osa hänen elämäänsä ennen kuin koirat veivät voiton.

Sara Sjöstedt

Logistic

Sara työskentelee tilaustenhallinnan ja logistiikan parissa huolehtien muun muassa siitä, että kaikki hienot vaatteemme löytävät paikoilleen Skånen varastolla. Messujen aikaan Sara hoitaa suurimman osan työstä sekä ennen messuja että niiden aikana. Hän viihtyy siellä kaikista parhaiten, saadessaan rakentaa ja järjestellä osastoamme parhaaseen esittelykuntoonsa.

Sara on todella kiinnostunut hevosista ja hän on työskennellyt muun muassa estehyppääjä Maria Gretzerin kanssa useiden vuosien ajan. Vapaa-aika kuluu mieluiten oman tamman, Beauty Singlen, selässä ja vauhdikkaan Sigge-koiran kanssa.

Linda Kolmodin

Customer experience

Linda työskentelee asiakastukitiimissä, joka vastaa kysymyksiin ja ratkaisee pulmia, joissa asiakkaat tarvitsevat apua. Hän on todellinen kallio, ja hän on kärryillä kaikesta ja on lisäksi tehokas ja palveluhenkinen. Lindalla on taustaa koordinaattorina useammalla eri alalla, mistä on tietenkin ollut hänelle hyötyä työssään Uhipilla.

Linda tulee hevosista innostuneesta suvusta ja on kasvanut sekä koirien että hevosten kanssa. Aiemmin hän kilpaili esteratsastuksessa, mutta nykyisin hän oleskelee tallilla ja auttaa hoitamaan tyttärensä esteratsastushevosta Harveytä. Vapaa-aikansa hän viettää mielellään luonnossa koiria ulkoiluttaen perheen kahden koiran kanssa.

Lotta Malmborg

Customer experience

Tarkka ja huolellinen, nämä ovat kaksi Lottaa kuvaavaa mahtavaa ominaisuutta. Voimme kaikki vahvistaa, että hän on aina valmis tekemään kaikkensa auttaakseen tukeemme yhteyttä ottavia henkilöitä. Lotta syntyi hevosten maailmaan, sillä hänen perheensä omisti Tukholman ratsastusstadionin ratsastusmaneesin monen vuoden ajan. Työelämässään hän on jatkanut kulkemista hevosurheilun jalanjäljissä ja on muun muassa aiemmin työskennellyt laukkakilpailuihin liittyvissä tapahtumissa, markkinoinnissa ja verkkotoimittajana.

Lotta on aiemmin kilpaillut niin kouluratsastuksessa kuin esteratsastuksessa ja onpa hän lisäksi ratsastanut muutamassa laukkakilpailussa. Viikonloput hän viettää mieluiten tallilla yhdessä perheen ja kouluratsastusponin Yallen kanssa tai metsälenkeillä Selma-koiran kanssa.

Therese Johansson

Influencer Marketing Manager

Josefin Åkerström

Head of e-commerce

Johanna Holmberg

Marketing Coordinator &  Creator

Ebba Åkerlund

Social Media Manager

Tilda Fernqvist

Product & Quality Technician

Kahn

Yrityksen terapeuttina toimii Martinan Kahn-koira, se “musta karvapallo”, joka tekee mitä vain saadakseen sinut mukaan leikkiin pallon kanssa. Kahn on oikein ilopilleri ja siitä onkin tullut kaikkien yhteinen huolenpidon ja huomion kohde.

(Emäntä on Martina)

Leffe

Elinin Leffe koira on rodultaan Bracco Italiano ja käytännössä kasvanut Uhipissa ja Leffeen sopii erinomaisesti kuvaus; aina utelias kaikesta ympärillä tapahtuvasta, iso kokoinen ja kiltti joka solultaan.

(Emäntä on Elin)

Selma

Selma on sekoitus mäyräkoiraa ja puudelia. Hän on pieni mutta sitkeä pitäessään yllä kuria toimiston koirien keskuudessa. Todellinen sylikoira, joka viihtyy parhaiten sohvalla ihanien kahvihetkiemme aikana.

(Emäntä on Lotta)

Nixton

Nixton on musta labradorinnoutaja, joka tykkää touhuta koirakavereidensa kanssa toimistossa. Kiltti ja aktiivinen koira, joka menee kesän lounaskävelyillä mielellään uimaan.

(Emäntä on Ulrika)

Sigge

Sigge on suurikokoinen, Romaniasta tullut katukoira. Hänellä on paljon energiaa, ja hän haluaa lounaskävelyillä kiitää aina täyttä vauhtia. Toimistossa hän on todellinen keppostelija, joka tekee mielellään koiruuksia.

(Emäntä on Sara)

Jippi

Aurinkoinen Jippi on ehdottomasti toimiston iloisin koira. Hän on agilitya ja harjoittelua rakastava kelpie. Jippi tykkää Uhipin nuorimpana koirana hypätä syliin ja varastaa suukon.

(Emäntä on Martina)

Rhexa

Roshi

Frank

Bonus