Yhteistyö

If you are interested in knowing our ambassadors, you'll read about them on the page "Team Uhip".

Sveland.jpg

Sweden-24px.png Sveland - Djurförsäkringar till alla  

https://www.sveland.se/

SKK-logo-PMS355-stående-med-payoff-utan-platta.png

Sweden-24px.png Svenska kennelklubben

instagram-primary-color.svg svenskakennelklubben

RiderInBalance.jpg

Norway-24px.png Rider In Balance

 instagram-primary-color.svg riderinbalance

Evolution of performance - by development of technical riding skills

A focus on improving horse-rider performance by improving rider balance is getting more and more interest across the equestrian world. The main goal of our system is to make the horse and rider become one unit. This is the never-ending search for optimal timing and harmony between two individuals, like two dancers moving like one. Our system has been scientifically tested and is evolving further with generous grant support from the Ulla Håkanson Foundation.

https://riderinbalance.com/

Landslaget_Uhip 2022.jpg

Sweden-24px.png Svenska Islandshästförbundet

instagram-primary-color.svg Svenska Islandshästsförbundet

Svenska Islandshästförbundet (Ruotsin Islanninhevosyhdistys) on jäsenjärjestö, johon kuuluu yli 8000 jäsentä noin 70:ssä paikallisyhdistyksessä eri puolilla maata.

SIF:n tavoitteena on säilyttää asemansa yhtenä maailman johtavista yhdistyksistä laadun, toiminnan laajuuden, urheilumenestyksen, hevosten ja hevoshoidon osalta. Se myös jatkaa työtä sellaisen jalostuksen puolesta, joka säilyttää ja vahvistaa islanninhevosen erityisominaisuuksia. Lisäksi teemme yhteistyötä Svenska Islandshästlandslaget -maajoukkueen kanssa.

Lue lisää Svenska Islandshästförbundet -yhdistyksestä täältä https://icelandichorse.se

LäramedHästar.JPG

Sweden-24px.png Lära med Hästar

 instagram-primary-color.svg laramedhastar

Teambuilding, johtajuuden kehittäminen ja koulutusohjelmat – hevoset opettajina! Harjoitukset tehdään enimmäkseen maasta käsin ja niiden tavoitteena on vahvistaa ja kehittää itsetuntoa, itseluottamusta ja tärkeitä taitoja, kuten yhteistyötä, viestintää ja johtajuutta.

Skandias -säätiö "Idéer för livet!!" ("Elämänideoita!!) on myöntänyt Lära med hästar -järjestölle "Årets idé för livet" ("Vuoden elämänidea") -tunnustuksen Lue lisää Lära med hästars -kunniamaininnasta

Lisätietoja Lära med hästar -hankkeesta löydät osoitteesta https://www.laramedhastar.se/

hundenicentrum.jpg

Sweden-24px.png Hunden i Centrum

 instagram-primary-color.svg hundenicentrum

Hunden i centrum on Anders ja Johanna Lind Baggen luoma projekti ja lempilapsi. Työskentelemme koirien aseman parantamiseksi yhteiskunnassa. Teemme tämän tarjoamalla koulutusta koiranomistajille ja koirien ystäville Ruotsissa sosiaalisten kanaviemme kautta. Tavoitteenamme on, että kaikki Ruotsin koirat saavat tarvitsemansa rakkauden ja turvallisuuden ja että ihmiset ymmärtävät eettisesti, millaista koiran elämän tulisi olla.

https://www.hundenicentrum.se/

SvenskaDressyrtränarklubben.jpg

Sweden-24px.png Svenska Dressyrtränarklubben

instagram-primary-color.svg svenska_dressyrtranarklubben

Svenska Dressyrtränarklubben (Ruotsin kouluratsastuskouluttajien kerho) on suunnattu ammattimaisille kouluratsastuskouluttajille, joilla on omia kilpailutuloksia aina Msv A -luokasta Grand Prix -kilpailuihin. He haluavat muun muassa edistää ammatillisten kouluttajien etuja ja hyvää ammattietiikkaa.

https://www.dressyrtranarklubben.se/

CKSporthästar_logga.jpg

Sweden-24px.png CK Sporthästar

instagram-primary-color.svg cksporthastar

Kristjan Magnusson on erittäin ansioitunut islantilainen ratsastaja, joka pyörittää CK Sporthästar -yritystä yhdessä avopuolisonsa Cecilia Nancke kanssa. He ottavat islanninhevosia muun muassa koulutukseen, myyntiin, treenattaviksi ja käsittelyihin.

lvt hundcenter.jpeg

Hundhus1.jpg

Sweden-24px.png    Hundhus1

instagram-primary-color.svg  hundhus1