Housut

Kaikille housuillemme on yhteistä se, että niissä on "paikka", aivan kuten ratsastushousuissa. Ne päällä voi siis ratsastaa, sillä housuissa ei ole tarpeetonta satulassa hierovaa saumaa. Kaikkien housujen vyötärö on melko korkea ja hieman korotettu alaselästä parhaan istuvuuden varmistamiseksi. Lisäksi kaikkien housujen materiaali on DWR-käsitelty suojaamaan kosteudelta ja lialta.

nordic_jacket_navy_stablepants_navy_4.jpg

Functional Pants

Functional Pants ja Light Functional Pants

Tekniset housumme ovat käytännölliset ja joustavat vapaa-ajan housut kaikkiin tilaisuuksiin. Ne ovat malliltaan suorat ja sopivat täydellisesti sekä naisille että miehille.

Functional Pants -housut ovat saatavana kahtena eri versiona, joista ensimmäinen on hieman paksumpaa kangasta ja niissä on harjattu sisäpuoli syys-/talvikäyttöön. Toinen on "kevyt malli", joka on hieman ohuempaa kangasta, joka sopii lämpimiin olosuhteisiin. Housuilla on muuten samat ominaisuudet ja toiminnot.

Asiakkaamme sanovat, että Uhipin teknisten housujen ongelmana on se, että ne pitää joskus riisua!

functionalpant_graphite_1.jpg

functional_stablepants_navy_1_funktion.jpg

Functional Pant Green Funktion.jpg

Stella Pants

Light Stella Pants ja Wool Blend Stella Pants

Stella-housut ovat viimeisin lisä housuvalikoimaamme. Nämä housut ovat saatavana kahtena eri versiona, jotka eroavat toisistaan materiaalin osalta. Light-versio on valmistettu ohuemmmasta kankaasta, sopien käytettäväksi lämpiminä päivinä. Wool Blend -versiossa on puolestaan lämpimämpi, paremmin erilaisia sääolosuhteita kestävä kangas.

lightstella_blue_1.jpg

Erot Functional Pants- housuihin verrattuna:

- Säädettävä vyötärö
- Istuvuus
- Molemminpuoliset reisitaskut vain edessä olevan sijaan
- Suuremmat reisitaskut
- Vetoketjullisten taskujen päällä avoimet taskut
- Ei takataskuja
- D-rengas vyötäröllä
- "Gear loop" taskussa

stellapant_black.jpg

Materiaalierot Functional Pants- housuihin verrattuna:

Light Stella Pants ja Light Functional Pants ovat materiaaleiltaan hyvin samankaltaisia. Sen sijaan Stella-housujen talviversio on valmistettu lämpimämmästä ja säänkestävämmästä materiaalista kuin Functional Pants -housujen talviversio. Ulkokangas on paksumpi ja vettä hylkivämpi , ja sisäpuolen harjattu villa tekee niistä lämpimät ja mukavat.

studio_light_stella_blue_5.jpg

studio_light_stella_blue_3.jpg

studio_light_stella_blue_1.jpg

functional_zip_pants_navy_2.jpg

Stable Zip Pant

Zip Pants -housumme ovat päällyshousut kylmiin, tuulisiin ja sateisiin päiviin. Ne sopivat niin naisille kuin miehillekin. Housujen sivuilla on täyspitkät vetoketjut helpottamaan pukemista ja riisumista. Käytännölliset vetoketjulliset käsi- ja reisitaskut.

Materiaali
Sisäpuoli on harjattu, mikä tekee housuista lämpimät ja mukavat käyttää myös silloin, kun niiden alla ei ole muita housuja. Materiaali on joustavaa ja kestävää softshell-materiaalia, joka suojaa hyvin sadetta vastaan (WP 8000 mm) ja hengittää parhaan mukavuuden saavuttamiseksi.

functional_stable_zip_pants_men_navy_1.jpg

functional_stable_zip_pants_men_navy_2.jpg

functional_stable_zip_pants_navy_funktion_2-2.jpg